tisdag 11 oktober 2011

Kumla/Söderköping

Upp i ottan och ännu en cykelcrosshelg. Denna vecka stod Kumla i Närke och Söderköping i Östergötland värdar i CX-cupen.

Banan i Kumla var samma som förra årets SM-bana. Ola och Almby IK har ett fantastiskt område för CX som de nyttjar väl. Banan har allt man kan önska. Efter att åter fått en klockren start satt jag långt fram i fältet i början av loppet. Trodde inte själv det skulle hålla men var nöjd med insatsen och att Kjell endast var 2 platser framför. Blom-Jocke på Iris blommor i Örebro stod för fantastiska buketter till pallplatserna.

Efter en natt på vandrarhem med gänget från MCK/ Master var det Petersburg i Söderköping som väntade. Om man minns förra årets tävling där, så var det nu rena semestern. Banan var lite kortad, nästan torr och riktigt jobbig.
SSK lägger verkligen ner sig för en bra tävling och lyckas. Jag kroknade i mitten av racet och föll bakåt. Åkare med starka ben hade en klar fördel vilket gav Kjell en hyfsad placering.

Årets snackis är mina hjul och däck.
Hitills har det varit ganska torrt och då står mina vita hjul med vit däck i depån. På cykeln sitter Dugast Pipistrello som har ett fint diamant/gåshudsmönster. Trots det greppar de bättre än man vill tro.

Snart dra vi vidare till Selma Spa i Sunne för lerinpckning och mer cykelcross.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar